//Simple is better

Big Boss!
hey, i just met you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : i'm glad you came :)


Tagboard
Footprints here!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: norEyka

a week.
assalamualaikum,

gilaaaaaa rinduuuuuuuuuuuuuu. apa khabar facebook, twitter, youtube, tumblr, blog? wahhhh, gaya org spm je tak sempat online. bengang tak bila pakwe kena rampas? sedih tak bila fail addmath? geram tak bila org curik kebahagiaan kau? rasa semua tu tak bila WIFI tak boleh connect? argh ! baik ckp YA! aku rasa bengang gilaaaaaaaaaaaaaaa. sepanjang tu aku menghadap secret garden, hahahaha. asal first call TM datang ckp. eh, kena panjat tiang elektrik ni. aku yang dalam bilik dengar apalagi, dohhhhh! sekarang hujan nak panjat macam mana? konfem tak okay. memang ah, org tu pun blk je. k sedih. a few days after, bukan dtg pun. nasib plus alhamdulillah tadi dtg. sejurus kemudian elok je internet dah okay, hujan yang turun bagaikan mutiaraaaaaaaaaa. phew. hujan, takpatakpa tu nikmat kurniaan ilahi. haip jangan nak bising!