//Simple is better

Big Boss!
hey, i just met you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : i'm glad you came :)


Tagboard
Footprints here!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: norEyka

2013 everyone?
assalamualaikum,

muncul balik dah selama setahun menghilang. yelah 2013 dah uolls.

mesti lumrah dah ni. internet hang, twitter jam, chatbox full, status bye 2012, hai 2013, 2013 please be nice to me, oww i am SPM candidate to be, AWAS JANGAN MASUK TOILET NANTI KELUAR TAHUN DEPAN. kan kan kan? cisss, semua yg zaman berzaman punya and dah boleh teka. sama lah macam aku buat skrg, tulis entry di penghujung tahun. end up and new one kan?

aku ingin menyimpul dan seliratkan yang duaribuduabelas ni sangat ohsem. eh apa ohsem nah ni AWESOME! you know why? 
  • sebab aku form four
  • sebab form four jadik abg/kakak angkat
  • dah dikira second senior lah(form 5 senior)
  • wujud freshie/kawan baru
  • lepastu gaduh dengan freshie/kawan baru
  • lepastu gel ngan boys gaduh. harhar tak matured gaduh  padahal sama baya.*pra-matured ni.
  • banyak kes girl boys gaduh, ish dah 4 tahun samasama pun nak gaduh lagi-tak matured buat kali kedua kuasa satuduatigaempatlima
  • dahdah tutup kes di atas, HAHA.
  • naik form four ni mmg byk kena urus itu ini. 
  • sbb urus itu ini lah berkaitan rumah. 
  • bila berkaitan rumah berlaku kekancahan dalam perbincangan.
  • masa ni, sumpah aku bengang dengan seseorang.
  • tapi all in all, aku baik dah :)
  • harharhar, awesome apa gaduh banyak.
  • hidup lah sbg form four di tahun 2012 barulah rasa keohseman nyaa.
nampak aku merepek merapu meraban kat atas tu. in fact, semua tu benda real. benda yg mmg aku lalui. hm, aku harap tahun depan lagi baik daripada tahun ini. means, full of barakah. SPMians. nampak, dah bergelar calon SPM pun, tengok jam tu dah pukul berapa. dah boleh cabut kalender 2012 tu. fightinggggg! semoga kita gaduh samasama, study samasama, nangis samasama, berjaya pun samasama. ukhuwah fillah till jannah. aku mohon maaf kat semua, mintak halal apa patut, and lastly, HAPPY NEW YEAR :D

esok 1/1/2013 eh esok apaa hrni. aku akan masuk sekolah and most important and sad thing, en. saiful hazri bin zakaria akan bertugas di jeli, kelantan. cikgu, kami doakan cikgu and harap cikgu tak lupa kami. doakan kejayaan batch 36 0913. sayang cikgu! T.T

xoxo, E, publish!