//Simple is better

Big Boss!
hey, i just met you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : i'm glad you came :)


Tagboard
Footprints here!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: norEyka

dear hacker/s
assalamualaikum,

nanti aku cerita apa jadi sebenarnyaa. hari ini merupakan hari yang menyeronokkan.
hari yang menyeronokkan merupakan hari ini. hari ini hari rabu. 
_________

dear hacker/s,

                awak siapa hah? awak nak apa sebenarnya? awak bahagia ke hah? awak seronok ke hah? awak rasa apa eh? awak rasa saya ambil kisah apa awak rasa ke hah? sikittttttttttttt pun tak okehs? kisahnyeeeeee sayeeeeeeee. tapi cuba pikir secara logik akal manusia, ada ke orang nak ketuk kepala awak kalau awak tengah zikir ke, baca buku ke, main bunga api ke? ada ke? kalau tengah cikgu mengajar awak tido may be ah cikgu baling marker ke. hukuman diberikan bagi mereka yang salah kot. tak salah saya herdik awak marah awak maki awak geram dengan awak kan. siapa bagi kebenaran ceroboh masuk privasi saya? dari bagi awak sorg bukak baik saya buat poster ke tampal besarbesar kat tengah org ramai. best sikit berkongsi. apa exsclusivenya awak berbanding mereka yg saya sayang. makabah saya tak pernah mainmain privasi account social network saya. hak saya hak saya, awak awak lah pernah saya ambil kisah. orang ajar cara hack orang untuk kebaikan. awak apa hah? baik sangat ke hah? DOHHH! er, kenapa saya emo kenapa. sebab orangorang macam awak wujudlah. nasib statement awak post tu kat kawan saya je. mcm mana kalau saya dah ada tunang and nak kahwin ke. tetiba bukakbukak facebook/twitter awak mintak putus. ehh, gilaa jauh pemikiran. ekeke. k, serious balik. saya geram dengan orang mcm awak. mind your own bussiness. peace.

sincerely, me.