//Simple is better

Big Boss!
hey, i just met you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : i'm glad you came :)


Tagboard
Footprints here!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: norEyka

.in the name of Allah.
assalamualaikum.

aku hilang dan muncul balik. apa ni? adatlah nak blogging bagi budak sekolah. budak asrama mana nak connect WIFI. mana nak carik laptop. mana nak carik masa. MANAAAA? ergh.
___________

hm, mix up lah ni aku cerita. byk benda nak kongsi tapi mana nak korek kenangan lama tu, detik lama tu, jam lama tu, peristiwa tu, ini itu. ehh. exam baru sahaja pegi membawa diri dari hidup aku. gilaaaaaaaa.
UJIAN DIAGNOSTIK SEKOLAH BERASRAMA PENUH TINGKATAN 4 2012.
senang gilaaaaaaaaaaaa :'( masa ni pakatpakat carik soalan spot lah skop corporation lah apalah. semua form 4 sbp bergabung bersatu berganding bahu dan ber ber lagi bersamasama berkongsi 'tajuk' untuk distudy. namun demikian*ecehh, masa tetap tidak mengizinkan. sekarang blok aku iaitu 4 nilam sebelah jee dgn 3 Budi yg diduduki oleh 1 Budi. ya Allah. kite tahu awok tade exam awok diam sikit boleh? argh, kebisingan sangat dirasai masa jawab addmath. addmath je ke hah? addmath je ke do? ADDMATH jeeeeeeeeeeee k. aku tak boleh jawab diulangi tak boleh jawab T.T nampak ulang baca balik NAMPAK ja senang. sekali jawab. astaghfirullahalazim. menangis. em, almost 3 weeks bebudak biology study, stay up then tamatlah exam haritu. aku dah memang niat malam tu tido awal balas dendam balik 'stay' lewat malam.

a day after, konfem dah khairil and UR akan tya pasal parti. hrtu baru aku call melissa ckp sorry tak jadi buat bla bla bla. selamat rm100 deposit dikorbankan. then esoknyaa rabu mean hari last untuk balik raya aidiladha.YEAYYYY balik ! ada perjumpaan dgn ustazah hashimah. again. nasib bukan pasal perbentangan duit. aku malas dah. UR KEADILAN K KEADILAN ! maka hasil duit yg diperoleh drpd sir hasrul, aku, ida dan asma gather hari khamis dan keluar pegi beli barang. hm. inshaAllah semuanyaa akan berjalan lancar hari selasa minggu depan. hope so. ameen.

cerita seterusnyaa, serius yang ni aku akan ingat sampai bila bila. ya Allah. yang ni berlaku kat kelas aku. aku selalunyaa masamasa exam ni duduk kat meja ckgu. phone aku selalunya ada dlm pencil case. malam prep tu zafri dtg and stay study lah kononnya. aku tgh baca module bio then tak semena-mena dia rampas pencil case tu. aku masa tu berebut lah balik. terketar ketar kot lawan tarik sampai terpelanting muka depan bio yg aku pegang. dalam hati ya Allah mcm nak lempang jaa dgn dia senyum suka dpt kenakan aku. erghhhhhhhhh ! setelah aku memberi lempangan tapi aku pass kat buku lah suruh lempang dia, aku pun menuju ke kelas 4 sarjana. apa lagi, aku suruh asillah provoke zafri ckp aku nangis and etc etc. asillah pun selaku kawan yg baik mengajak aiman join. mmg lengkap lakonan ada aiman. hahahaha. then, aku buat buat lah nangis. eceh. T.T padahal aku gelak jaaa sbb depa ckp zafri dah gelabah lelabah. hahahaha. tiba tiba sampai satu burger depan mata. wahhh, rezeki ni. (: terima kasih ya zafri. hg mintak maaf kan. aku maafkan.

banyak benda yg pahit manis berlaku kat sekolah. nanti aku hapdate sambutan harijadi aku,khaleda and asma. inshaAllah.


.salam aidiladha.