//Simple is better

Big Boss!
hey, i just met you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : i'm glad you came :)


Tagboard
Footprints here!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: norEyka

lovely day.
assalamualaikum,

orang kat kangar harini mcm bikin aku marah. apa usha atas bawah? cukup sopan dah aku pakai. ish, rasa macam nak pegi kat orang yg tgk tuu. kau pehal tak puasa hati cakap. aaaaaaaaaa.
____________

happy birthday to me happy birthday to me happy birthday to me hap..py..birth..day..to..me 
tett, bunyi jaa jam loceng ekeke tak ah jam adidas asillah sebab aku change dgn dia maka masuklah pukul 12:00 tanggal 17 september 2012. birthday sapa hah? aku/saya/me/watashi/I. dgn bunyi tu jugaklah phone aku berbunyi. mesej masuk wish dan sebagainya. org yg sama jugak im dekat fb. you're the first one. (: then, kawankawan yang lain pun wish. terima kasih awoks awoks hah awoks jugak. esoknyaa, asillah im ajak pegi celebrate dekat SR. hah? me-belanja-ke? haruslah tak. pegi bayar makan sendiri. muehehe. aku dah janji kalau pegi jitra ja aku belanja dominos en? sorry lah eh, SR memang tak lah. semua okay kan. tak setuju cepat bangkang!

that day, aku balik sekolah awal. fes time ni fes time. haha. pukul 3 cemtu lah sampai. then, ajak fizah pegi kelas ntah sajaa tengok kawasan kelas. before tu aku pegi panggil fizah dekat dorm asillah. aku pelik lah kan apehal kecoh jaa depaa tu simpan benda kuning. besar jugak lah. pastu sorangsorang senyum cakap. ish pi lah ika pi lah. tadak apaapa pun. ha'ala. aku tak cakap apa pun. okay okay. tunggu farah elliyana sampai dengan dedi handsome dia, yang ni mesti asillah suka. dah jadik bapak orang pun asillah. carik lain lah eh? berapa orang eh semua aku,asillah,tikaa,farah,fizah,rahul naiklah kereta ayah farah ke destinasi kami. dalam kereta ayah dia tya. nak berhenti kat mana ni farah. eceh kami semua dah senyum senyum, er er. then muncul satu suara. secret recipe pakcik. ayah dia pun. secret recipe tu kan kek dia kan  tu laa kan. haaaaaa, amek kau secret recipe sgt. hm, takpalah kat aneka jelah.

berhentinyaa kami dekatdekat aneka atau lebih tepat lagi tepi bank maka masing masing terima kasih pakcik terima kasih. pastu nampak geng bola. aaaaaaaaa sudah. haihai depa pastu nampak anuar form 5 tgh pegang kek. lahhh, birthday sama pulak. happy bithday anuar ! then masingmasing pikir, nak p mana ni? SR ? KFC ? PIZZA ? pikir punya pikir last sekali p SR. ya Allah jauhnyaa. jalan kaki kot. diulangi JALAN KAKI. sepanjang jalan sumpah tahap kebisingan tuu maksima yang boleh aaaaa. semua mcm tertelan speaker. semua kah? rahul tak kot. kesiannnnnn rahul :( any comment rahul? simpan jelah komen hang, tau dah konfem banyak :) sampai sampai jaa amek kek, order air, asillah yang sangat lapar tu order apatah tak ingat. kenyang dah kan. selamat masuk perut pun. masa tu lah rahsia benda kuning tu terbongkar. depaa semua bg kat aku and serious terharu :) sayangggggg hgpa. masa tengah makan makan dilla dgn lola dtg. then dilla bagi barneyyyyyyy. comelnyaaaa. terima kasih dilla. kami terus makan makan, gossip gossip, snap snap.

dah rasa lewat pun, pakat jalan cepat cepat pegi kat the store. the store jarak dengan SR tu jauh kot. nak bt macam mana kami nak amek teksi kat situ. redah jelah. walaupun dah lewat, sempat lagi aku,dilla,lola pegi carik beg. konon senang nak bwk buku lah apalah. after that, semua kumpul balik kat teksi. ehh, rahul, tikaa, asillah takdak pun. ohh, masing masing sampai dok bawak bunga rose. ckp nak letak kat dorm lawa lah, bla bla bla. sampai jaa sekolah, pakcik tuu drop kat luar ja. guess what? jalan kaki lah jawabnyaa sampai ke asrama. sampai jaa simpang empat asrama, rahul ckp asillah cepatlah. eh aku pun. aaaaaaa, apa lg ni. oh, bunga rose tu untuk aku. i got three roses. tikaa, rahul asillah yang bagi. wangi terima kasih hgpaa (: mulalah sesi tangkap gambar lagi kat situ.

malam tu, aku ada kelas jepun dgn sensei. tapi sekejap jaa sebab lepas tu kena revise sendiri. masa tuu rahul ada passing something. kami semua pelajar jepun carik  port masingmasing utk study. aku, rahul, burn, yoshogan kot and pikah study kat pondok koop. hm, lupa pulak. sayounara farah hani. dia dah jawab pun exam and dah fly ke jepun. best kan. bila turn aku. ada rezeki inshaAllah. malam tu jugak ada roll call. time tu ada org bg aku cornetto tapi dia passing kat rahul. terima kasih. after roll call, aku sambung study kat situ blk. tiba tiba tak semena mena tak kusangka tak kuduga nahhhhhhh air tercurah ke atas tudungku. basah habis buku rahul pun sedikit terpercik lah. maaf maaf. asillah memangggggggggg lah kan. pastu aku lari jauh sikit tapi papp ais milo kena badan and pecah. tuu kerja rahul. hafizah pun mmg sepakat dgn asillah. asma seronok gelakkan aku. eloklah aku kemas barang nak balik mandi dan cuci baju. masa nak balik tiba tiba bau milo tin. bau dia ya Allah pekat gilaaa milo. asillah saja curah kat aku. dia cakap tak bestlah air mineral kosong jaa. haiyohhhhh. terima kasih ya semuanyaa.

after mandi, basuh baju, duduk kat dorm asillah study jepun. sebelum tuu bukak hadiah yg ada org pass kat rahul and aliah, adik angkat aku. thanks kalian. harijadi yang sangat bermakna buat aku. now, i'hv grown up.













ehem, bear tuu. aaaaaaaaaaa. hm, hangpa hangpa hangpa. thank you my beloved friends. barney nak nyanyi ni. 
i love you you love me, we are happy family. with a great big hug and kiss from me to you. hope you say you love me too. 

lastly aku saaaaaaaaaayaaaaaaaaaaaaaanggggggggggggggggg hangpa :) boleh menangis ni tengok gambar gambar tuu balik. terima kasih untuk hadiah and wishes and anything. again thankyouuuu.

deep inside my heart, 
zulaikhazakariya.