//Simple is better

Big Boss!
hey, i just met you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : i'm glad you came :)


Tagboard
Footprints here!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: norEyka

ehem! testing:)
assalamualaikum dan hai,

ya Allah lamanya aku tak menulis di laman blog ini. ayat skema k skema. haha. aku rindu jaa nak taip tu semua, cerita itu ini, luah apa aku rasa. dah berbuku buku aku pendam apa yang aku rasa. hidup kat sekolah tu banyak pancaroba tahu? *betul ke pancaroba tu, kisahnyeeeeee saye :P 

kepada yang tidak tahu, saya nor zulaikha zakariya, nombor ic 960917-09-****, tingkatan empat, bukanlah baru dalam penulisan blog namun cuma tidak aktif. jarang sekali update blog ni semua, puncanya sibuk. hm sibuk. asyik sibuk je kau en? hidup sebagai seorang yang bergelar tingkatan empat sangat sibuk dan sangat sukar. wahhhh, sekarang subjek makin tough. walaupun fizik baru chapter dua dari haritu, tapi macam tak faham satu apa. boleh menangis ni kalau cikgu tau.

hm, cerita pasal kawan. hm,er. ni sedih. tapi kat sini kita happy happy dulu. jumlah girl batchtigaenam dah bertambah semua. jumlahnya lima puluh lebih dah. besar dah belah girl ni kan? semua dah boleh masuk dah kan? kan kan kan? alah apa guna gaduh gaduh, dulu tu cerita lama kan kawan?
oh ya, lupa. belum terlambat kan ucap selamat berpuasa.:)
rasa kekok taip taip ni. nantilah post yang seterusnya. 
baibai:))